Alte știri

Ministrul Educației, Culturii și Cercetării a întreprins o vizită de lucru la Liceul Teoretic ”Lucian Blaga” din Tiraspol și Liceul „Alexandru cel Bun” din Bender

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Lilia Pogolșa, a întreprins astăzi, 25 iunie, o vizită de lucru la Liceul Teoretic ”Lucian Blaga” din orașul Tiraspol.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Ministrul a vizitat clădirea liceului și a avut discuții cu administrația instituției, cadrele didactice și personalul auxiliar. Cele mai importante subiecte abordate au vizat finalizarea anului de studii, încheierea sesiunii de studii 2020-2021, îmbunătățirea sanitației, asigurarea elevilor cu transport școlar și dotarea cu tehnică de calcul.

În contextul celor expuse, ministrul Lilia Pogolșa a menționat că Ministerul va aloca surse financiare instituției de învățământ pentru reparația etajului I al clădirii, inclusiv pentru îmbunătățirea condițiilor de alimentare cu apă și sanitație.

Totodată a fost abordată problema asigurării suplimentare a transportului școlar pentru elevii din satele raioanelor Slobozia și Grigoriopol către Liceul Teoretic ”Lucian Blaga” din orașul Tiraspol.

Pentru asigurarea calității în procesul educațional, Ministerul va continua dotarea liceului cu tehnică de calcul.

Tot astăzi, ministrul Educației, Culturii și Cercetării Lilia Pogolșa a vizita și liceul „Alexandru cel Bun” din orașul Bender, unde s-a întâlnit cu directorul liceului, Maria Roibu cu care a discutat despre perspectivele dezvoltării instituției de învățământ.

loading...

Comments are closed.