Politic

Ministrul Gaburici l-a prezentat pe noul director al Administrației Aeronautice Civile din Moldova! Cine este Octavian Nicolaescu?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, l-a prezentat acum colectivului pe noul director al Administrației Aeronautice Civile (AAC) din Republica Moldova.

„Este un domeniu specific și o instituție specifică, dar am încredere ca Octavian Nicolaescu va face față provocărilor și ordine în domeniu. Într-un ceas bun!”, a declarat Chiril Gaburici.

Octavian Nicolaescu, între anii 1997 și 2011, a îndeplinit mai multe funcții în cadrul Î.S. Aeroportul Internațional Chișinău, printre care și Director Administrativ. A fost angajat în cadrul Moldcell, unde activa până la numirea în funcția de șef a CAA Moldova.

octavian nicolaescu, administratia aeronautica, republica moldova, pdm, guvernul filip
Octavian Nicolaescu

Amintim că precedentul șef AAC, Radu Bezniuc, a fost dat afară din funcție ieri de către Pavel Filip. Premierul l-a certat, în debutul ședinței de Guvern, pe Bezniuc pentru faptul că ar fi umflat bugetul instituției. Filip a anunțat că la această instituție a fost identificat un excedent bugetar de 40 de milioane de lei.

Radu Bezniuc

pavel filip, pdm, partidul democratAutoritatea Aeronautică Civilă este o instituţie publică de certificare, control şi supraveghere în domeniul aviaţiei civile şi este subordonată Guvernului. Autoritatea adoptă decizii cu caracter administrativ, aprobă regulamente, instrucţiuni şi alte acte normative obligatorii spre executare de către persoanele fizice şi juridice care efectuează activităţi în domeniul aviaţiei civile.

loading...

Comments are closed.