Mișcarea Antimafie: Prin participarea la viitoarele alegeri, PAS cu DA îl vor legitimiza pe Plahotniuc. PD-ul va câștiga alegerile

Sergiu Mocanu, Miscarea Populara Antimafie, Daniela Bodrug, partide extra-parlamentare, antimafie, partid antimafie, alegeri parlamentare 2019,

Într-o adresare video postată pe facebook, liderii partidului Mișcarea Populară Antimafie, au declarat că nu sunt siguri dacă vor participa sau nu la viitoarele alegeri parlamentare ce vor avea loc pe data de 24 februarie 2019, din motiv că acestea sunt organizate pentru ca PDM să iasă învingător cu cel puțin 50 de mandate de deputat. Mai mult, liderii Antimafiei susțin că prin participarea la aceste alegeri, binomul politic PAS cu DA doar îl vor legitimiza pe Plahotniuc, singurul lucru de care ar mai avea nevoie președintele democraților.

“Alegerile din Februarie 2019 vor fi o farsă, o mimare a unui exercițiu democratic. Dacă nu se schimbă nimic și mergem în alegeri crezând că sunt șanse să câștige la alegeri alte forțe decât mafia atunci suntem fraieri. Așa cum am fost în 2016 la prezidențiale sau atunci când am crezut că capitala va scăpa din mâinile mafiei.”, a scris Vitalie Colin, activist al Mișcării Populare Antimafia.

Liderul partidului, Sergiu Mocanu, a declarat că anume din acest motiv a și lansat aceste discuții publice, pentru a vedea ce cred și susținătorii partidelor de opoziție, dacă merită sau nu de participat la alegerile din februarie 2019. Mocanu a declarat că a ales să se adreseze pe facebook, deoarece televiziunile fie sunt ale lui Plahotniuc, fie sunt controlate de Andrei Năstase și Maia Sandu, cu referire aici la Jurnal TV și TV8, care promovează în mod agresiv binomul PAS cu DA.

“Maia Sandu și Andrei Năstase au suferit un eșec lamentabil la ultimul lor protest din luna august, fapt ce i-a permis lui Plahotniuc să iasă ca un personaj acceptat, care și-a permis luxul spună la mitingul Partidului Democrat din PMAN că “Noi suntem poporul”. Această campanie electorală îi va oferi lui Plahotniuc legitimitatea de care are nevoie, iar rezultatele sunt evidente, PDM va avea cel puțin 50 de mandate în viitorul Parlament.”, a declarat Daniela Bodrug, vicepreședintele Mișcării Populare Antimafia.

Totuși Sergiu Mocanu a declarat că partidul său încă nu a luat o decizie finală, scopul lor fiind de a chema și pe cei care-și spun “opoziția care contează”, la un dialog. Mocanu a făcut referire la partidele conduse de Maia Sandu și Andrei Năstase, care au primit moștenire de la Vlad Filat toate relațiile politice internaționale și dețin televiziuni și presă online ce ar putea mediatiza acest dialog. Liderii antimafie au declarat că în curând vor reveni cu noi detalii la acest subiect.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share