Social

Moldova cucerește Rusia cu frumusețea! O frumoasă moldoveancă s-a ales cu titlul de Miss Artistism la un concurs de frumusețe din Moscova

Pinterest LinkedIn Tumblr

În acest an, la Miss Moscova a participat și o tânără din Ceadâr-Lunga, care locuiește în capitala Rusiei. Este vorba despre Eugenia Volkonskaia, care deși nu s-a clasat pe primul loc, a reușit să cucerească inimile juriului și a fost recunoscută drept cea mai artistică participantă din cele 40 de candidate.

Deși Evghenia Volkonskaia nu a reușit să obțină Premiul Mare la concurs, în schimb ea a primit titlul de „cea mai artistică dintre participante”.  În plus, ea a obținut titlul „Miss simpatia cititorilor „Komsomolskaya Pravda”, obținînd multe voturi, distanțîndu-se mult de celelalte concurente.

Eugenia are 26 de ani, două facultăți: inginer-designer și jurnalist și lucrează în mass-media. Tânăra visează să schimbe această lume și este convinsă că o carieră de succes poate fi perfect combinată cu familia. Înălțimea câștigătoarei este de 167 cm, parametrii fiind 92-61-89.

Sloganul meu de viață e „niciodată și pentru nimic nu ceda”. Eu sunt jurnalist, manager media, autor și prezentatoare TV. Principala mea sursă de inspirație e jurnalismul”, a declarat ea.

Visează să schimbe cîndva această lume. Ea consideră că ascensiunea impresionantă în carieră poate fi combinată armonios cu valorile familiale. Parametrii cîștigătoare sînt: 167 cm, 92-61-89 cm.

Concursul Miss Moscova se desfășoară din anul 1994. Acesta nu este doar despre fete frumoase, ci și „un spectacol spectaculos de teatru, în care participă vedete de spectacol și câștigători din anii trecuți”. Printre membrii juriului se numără artiști celebri, figuri culturale și sportive, politicieni și oameni de afaceri.

loading...

Comments are closed.