Moldova rupe legătura poștală cu Federația Rusă, anunță Poșta condusă de reprezentantul PAS

Poșta Moldovei a anunțat că a suspendat temporar recepționarea și expedierea tuturor trimiterilor poștale către Federația Rusă, începând cu data de 19 mai 2023. Decizia a fost luată din cauza imposibilității de a expedia corespondența către această destinație.

Într-un comunicat oficial, Poșta Moldovei a menționat că se depun eforturi maxime pentru a identifica soluțiile necesare pentru a relua procesul de recepționare și expediere a trimiterilor poștale către Federația Rusă în cel mai scurt timp posibil. Informațiile referitoare la reluarea serviciului vor fi furnizate ulterior prin canalele oficiale ale companiei.

Această suspendare temporară a serviciilor poștale între Moldova și Federația Rusă poate afecta tranzacțiile și corespondența între cele două țări. Autoritățile și clienții sunt rugați să înțeleagă situația creată și să fie răbdători în timpul acestor măsuri temporare.

Poșta Moldovei reprezintă un important intermediar în serviciile poștale internaționale și joacă un rol esențial în asigurarea unei comunicări eficiente între Moldova și alte țări. Prin reluarea legăturii poștale cu Federația Rusă, se va facilita schimbul de corespondență și pachete între cele două state.

În aceste condiții, clienții și utilizatorii serviciilor poștale sunt îndemnați să urmărească informațiile oficiale furnizate de Poșta Moldovei pentru a fi la curent cu ultimele actualizări și pentru a fi notificați cu privire la reluarea serviciilor către Federația Rusă.

Amintim că Poșta Moldovei este condusă de către Roman Cojuhari, consilier municipal din partea PAS.

Total
0
Shares
Total
0
Share