Alte știri

Moldova și Ucraina au fost plasate de OMS pe lista țărilor ”cu o creştere puternică” a cazurilor de Covid-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Republica Moldova și Ucraina  au fost trecute de Organizaţia Mindială a Sănătăţii pe lista statelor ”cu o creştere puternică” a cazurilor de Covid-19, transmite AFP, sursă citată de Știrile PRO TV România.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

În această listă OMS figurează de asemenea Armenia, Macedonia de Nord, Azerbaudjan, Kazahstan, Albania, Bosnia-Herţegovina, Kîrgîzstan, Kosovo, Suedia şi Ucraina.

Potrivit datelor oficiale, Republica Moldova a înregistrat ieri alte 323 de cazuri noi, având în total 15.776 cazuri pe țară, dintre care doar 8.765 au fost recuperate.

Cazuri confirmate în fiecare zi
Cazuri confirmate în fiecare zi

Ucraina a înregistrat vineri 1.109 de cazuri noi – un vârf -, iar contagiunea accelerează după ridicarea restricţiilor, un ”val grav” potrivit autorităţilor.

Autorităţile suedeze au denunţat vineri decizia OMS de a clasa regatul în rândul ţărilor ”cu o creştere puternică” a cazurilor, invocând o ”interpretare proastă totală” a datelor suedeze, potrivit News.ro.

Numărul morţilor din cauza Covid-19 în lume se apropie de 490.000, relatează AFP, care prezintă noi bilanţuri, noi măsuri, fapte marcante şi ultimele evoluţii ale pandemiei noului coronavirus în lume.

HiSky își mărește flota proprie: A mai achiziționat un avion

loading...

Comments are closed.