Moldovean din diaspora: Cei din blocul ACUM sunt niște spurcăciuni. Au pe listă oameni ce au semnat pentru ca Plahotniuc să fie Prim-ministru!

mesajul unui moldovean din diaspora, diaspora catre PAS cu DA, diaspora dezamagaita in Maia Sandu, Maia Sandu, PAS, blocul electoral ACUM, ACUM DA PAS, Platforma DA, moldovean din Marea Britanie, Moldovean din Italia, mesajul unui tanar care munceste peste hotare catre Plahotniuc, Valeriu Munteanu, Lilian Carp, PL, Plahotniuc, Plahotniuc Prim-ministru, au semnat pentru ca Plahotniuc sa fie Prim-ministru, Nastase si Maia Sandu, Nastase candideaza cu Tutu, Maia Sandu candideaza pe diaspora

Dezamăgire tot mai mare în rândurile moldovenilor din diaspora în blocul electoral ACUM, format din exponenții partidelor PAS, Platforma DA, PLDM și PL.

Tudor Burja, un moldovean care-și câștigă existența peste hotare, a publicat un mesaj foarte dur la adresa celor din PAS cu DA într-un grup de facebook dedicat moldovenilor din Marea Britanie. Burja a scris că cei din blocul ACUM ar fi niște spurcăciuni, deoarece i-au acceptat pe lista lor pe foștii liberali, Valeriu Munteanu și Lilian Carp, care au semnat de 2 ori pentru al înainta pe Vlad Plahotniuc pentru funcția de Prim-Ministru în anul 2016.

mesajul unui moldovean din diaspora, diaspora catre PAS cu DA, diaspora dezamagaita in Maia Sandu, Maia Sandu, PAS, blocul electoral ACUM, ACUM DA PAS, Platforma DA, moldovean din Marea Britanie, Moldovean din Italia, mesajul unui tanar care munceste peste hotare catre Plahotniuc, Valeriu Munteanu, Lilian Carp, PL, Plahotniuc, Plahotniuc Prim-ministru, au semnat pentru ca Plahotniuc sa fie Prim-ministru

Amintim că în ianurie 2016, 56 de deputați din Parlamentul Republicii Moldova și-au pus semnătura pentru ca Vlad Plahotniuc să fie candidatul majorității Parlamentare pentru funcția de Prim-ministru. Atunci, la negocieri cu fostul Președinte al țării, Nicolae Timofti, au participat un grup de deputați, printre care și fostul liberal, Valeriu Munteanu. Dar pentru susținerea candidaturii lui Plahotniuc, împreună cu Munteanu a semnat și Lilian Carp.

Astăzi, într-o conferință de presă, Maia Sandu și Andrei Năstase au anunțat că Valeriu Munteanu este candidatul blocului electoral ACUM pentru circumscripția din Orhei, iar Lilian Carp pe circumscripția din Criuleni.

Total
0
Shares
Total
0
Share