Moldoveanca Nina Hariton este marea câștigătoare Chefi la cuţite, sezonul 11

Moldoveanca Nina Hariton este marea câștigătoare Chefi la cuţite, sezonul 11. Un sezon care a înregistrat mai multe premiere: prima femeie care a luat cuţitul de aur, prima femeie cu cuţitul de aur care câştigă finala Chefi la cuţite şi o finală cu toate cele trei cuţite de aur, scrie observatornews.ro

Nina Hariton, marea câştigătoare Chefi la cuţite, sezonul 11, a impresionat încă de la audiţii pe toţi cei trei chefi care au vrut-o în echipele lor şi i-au oferit cuţitul de aur. L-a preferat pe Chef Sorin Bontea căruia i-a făcut şi promisiunea că va ajunge în finala Chefi la cuţite şi o va câştiga.

„Eram cu tata la chimioterapie atunci când am primit un telefon din România, nu am răspuns inițial. Era un număr necunoscut, nu răspund la toate numerele. Mi-a lăsat un mesaj vocal și când am ascultat mesajul mi-a zis că e de la Chefi la cuțite. Și am sunat imediat. A venit într-un moment în care îmi era foarte greu. Este foarte greu să te ocupi de părinții bolnavi. După un an de experiență și de studii în gastronomie franceză am dezvoltat în mine un gust mai rafinat de bucătărie. Cu toate că am experiență puternică, evident că am emoții”, a povestit Nina la preselecţii.

Cine este Nina Hariton, marea câştigătoare Chefi la cuţite, sezonul 11

Nina Hariton are 31 de ani, originară din Republica Moldova, lucrează ca agent imobiliar şi este stabilită în Paris. A dezvăluit cum dragostea a făcut-o să ajungă în Franța, acolo unde soarta a făcut-o să se apuce de cursuri de gătit și chiar să lucreze într-un restaurant ce aparținea chefului John Carlino, într-o braserie a unui hotel de cinci stele.

„Am ajuns la Paris după iubire, după dragoste, după soțul meu actual. Ne-am cunoscut la o petrecere în Republica Moldova. El era în Franța, ne-am văzut trei luni și apoi m-am hotărât, la propunerea lui, să îl urmez și să merg în Franța. Am renunțat la tot și m-am dus cu inima. Când am plecat în Franța am renunțat la facultatea mea de teatru din Galați și l-am urmat pe el acolo. Am întâlnit un chef bucătar și a fost ca o lumină. Pentru că începeam la 7 și terminam la 12 noaptea, știți cum sunt chefii, pentru ei asta e viață. Pentru mine, presiunea aceasta, plus viața de familie, că am un copil, are 7 ani. Colegii niciodată nu mă înțelegeau când copilul era bolnav sau mergeam la urgențe sau să rămân cu el. Am zis că trebuie să fac ceva în care să am un echilibru între viața personală și cariera profesională. Am lucrat 5 ani în restaurante haute cuisine”, a mărturisit Nina Hariton.

Total
0
Shares
Total
0
Share