Moldtelecom se implică în lupta împotriva Covid-19: Convorbiri nelimitate, grila maximă de canale TV, servicii online, cartele și telefoane gratis

Eforturile întregii lumi sunt îndreptate în această perioadă în lupta împotriva epidemiei de Covid-19. Moldtelecom a întreprins o serie de acțiuni și continuă să adopte măsuri menite să susțină atât abonații, cât și pe cei antrenați direct, în prima linie, în această luptă.

În aceste momentele grele pe care le trăiește acum societatea, comunicarea cu cei dragi ne face să suportăm mai ușor izolarea și să trecem peste griji. Și pentru că înțelegem cât este de importantă conexiunea emoțională, oferim convorbiri nelimitate în rețeaua Unite și Moldtelecom, tuturor abonaților Unite la serviciile de telefonie mobilă, persoane fizice și juridice, atât la Prepay cât și abonament, timp de 2 luni, până la 31 mai curent.

Pentru ca timpul petrecut acasă să fie cât mai interesant și util, Moldtelecom oferă acces la grila maximă de canale TV tuturor abonaților la serviciile de televiziune digitală, până la 30 aprilie curent – 167 de posturi TV, dintre care 58 în format HD, cu conținut divers pe gusturile fiecărui membru al familiei.

Serviciul Multiscreen îţi permite să te bucuri de contentul TV preferat direct de pe laptop sau smartphone, iar Megogo îţi pune la dispoziţie o video bibliotecă cu o listă impresionantă de filme şi emisiuni fără pauze de publicitate.

Moldtelecom a oferit Primăriei mun. Chișinău 250 de cartele SIM care conțin apeluri nelimitate în rețeaua Unite și Moldtelecom pentru a fi utilizate de către voluntarii grupului de inițiativă „Împreună împotriva COVID – 19” pentru a suna cele 40 000 de persoane, locuitori ai mun. Chișinău, expuși vulnerabilităților cauzate de pandemia de corona virus. Aceste măsuri vor contribui la menținerea controlului în vederea limitării răspândirii infecției.

100 de telefoane mobile și 300 de cartele SIM pentru personalul medical antrenat în lupta împotriva Covid-19
Limitarea răspândirii epidemiei de corona virus este de responsabilitatea fiecărui dintre noi, însă povara cea mai grea este purtată de medicii antrenați în lupta pentru sănătatea pacienților infectați.

Pentru revenirea cât mai curând la starea normală a lucrurilor, Moldtelecom a donat 100 de telefoane mobile și 300 de cartele SIM cu minute și trafic de internet inclus pentru personalul medical antrenat în acest proces. Acestea le vor permite să monitorizeze telefonic persoanele aflate în izolare la domiciliu.

Pentru siguranța angajaților, cât și clienților, magazine sunt închise, însă absolut toate serviciile continuă să fie funcționale în regim online.

Citește și: STUDIU // Stratul de ozon de deasupra Antarcticii îşi revine la normal

Total
0
Shares
Total
0
Share