Social

Moldtelecom va dona 100 de telefoane mobile și 300 de cartele personalului medical

Pinterest LinkedIn Tumblr

Moldtelecom s-a alăturat acțiunilor de luptă cu epidemia de coronavirus și donează 100 de telefoane mobile și 300 de cartele SIM cu minute și trafic de internet inclus pentru personalul medical antrenat în acest proces. Despre această inițiativă a anunțat compania de telefonie pe pagina oficială.

Pentru a contribui într-un mod cât mai eficient la aceste acțiuni, Moldtelecom a comunicat cu responsabilii de la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale ca să identifice bunurile și serviciile ce ar permite ușurarea și îmbunătățirea lucrului cu pacienții.

„Una dintre principalele sarcini ale personalului medical în această perioadă grea este monitorizarea telefonică a persoanelor aflate în izolare la domiciliu și comunicarea intersectorială pentru coordonarea măsurilor de contracarare a infecției” scrie într-un comunicat.

Moldtelecom întreprinde toate măsurile necesare în raport cu angajații și clienții săi pentru limitarea răspândirii infecției. Clienții companiei dispun de resurse online pentru deservire și conectarea serviciilor noi. De aceea, îndemnăm toate persoanele să evite expunerea în locuri publice, si contactul cu alte persoane.

Citește și: Bărbat din Dondușeni, acuzat de 19 episoade de trafic de influență pentru susținerea examenelor auto

loading...

Comments are closed.