Alte știri

Monica Babuc dezminte alianța cu socialiștii și informațiile că ar putea reveni la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării

Pinterest LinkedIn Tumblr

Monica Babuc, deputat în Parlamentul Republicii Moldova din parta Partidului Democrat, dezminte că ar putea reveni Ministerul Educației, Culturii și Cercetării în funcția de ministru, informează Telegraph. md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În ultimele zile, în spațiul public circulă informații conform cărora democrații ar putea forma o coaliție cu socialiștii, în urma căreia PDM ar putea primi conducerea a patru ministere din cadrul Guvernului Chicu.

Astăzi, intr-un briefing de presă, Monica Babuc a ținut să dezmintă aceste informații.

„Afirm și de această dată că este un fals și că niciodată, nimeni în această legislatură, din vară și până acum, în momentul în care vă vorbesc, nu a avut cu mine nicio discuție, nicio ofertă, iar eu, cu atât mai mult nu am avut nicio solicitudine de portofoliu într-un eventual guvern de coaliție, despre care nici nu s-a vorbit.”, a declarat deputata Partidului Democrat.

Amintim că Andrian Candu a afirmat că PDM ar negocia cu PSRM preluarea a patru ministere, dintre care cel al Educației, Culturii și Cercetării ar fi trebuit să îi revină Monicăi Babuc.

Citește și: Un ministru și șeful de la Moldsilva riscă să-și piardă funcțiile. Ce spune Igor Dodon

loading...

Comments are closed.