Alte știri

Monica Babuc, replică dură pentru Diacov: „Sunteți jalnic!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vicepreședintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Monica Babuc, a venit cu un șir de critici în adresa lui Ivan Diacov, fratele Președintelui de onoare al PD, Dumitru Diacov, informează Sinteza.org

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Mai exact, prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare, Babuc menționează că ex-procurorul Diacov s-a întrecut pe sine și a coborât prin logica sa, distorsionată, mai jos de genunchiul broaștei.

„Un domn, candva procuror, astazi pretins showman si “influenser” este tot mai interesat de modesta mea persoana(…) Astazi insa procurorul (?) sau showmanul s-a intrecut pe sine, coborand prin logica sa distorsionata mai jos de genunchiul broastei: sa vorbesti despre lipsa de cultura, atacand grobian si nepermis o femeie, si sa plasezi cultura intr-un cadru in care, probabil, il percepi personal ca fiind locul ei, este cel putin badaraneste si sexist!”, a menționat Monica Babuc, în replică la postare făcută recent de Ivan Diacov în care scria că „Monica Babuc s-a trezit cu cultur-N trânsa”.

În același timp, politiciana a exclamat că Diacov ar fi un jalnic, odată ce și-a permis să vină cu critice în adresa ex-Ministrului Educației, Culturii și Cercetării.

Citește și: PAS nu vine la negocieri cu nici un actor politic. Igor Munteanu: ”Nimeni de la Platforma DA nu a fost abordat pentru a face parte din guvern”

loading...

Comments are closed.