Alte știri

Morari și Kuliminskii, puși LA PUNCT de Nagacevschi Junior!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Propaganda Natashei Morari a fost dată peste cap în această seara. Avocatul Fadei Nagacevschi, fiul avocatului notoriu Vitalie Nagacevschi, i-a făcut șah-mat în emisie directă pe Natalia Morari și Vladislav Kulminski. S-a întâmplat chiar pe terenul celor doi, în emisiunea Nataliei Morari, de la televiziunea moștenită de aceasta de la Chiril Lucinschi, emisiune în care Kulminski este invitat frecvent, practic permanent.

Tânărul avocat i-a asigurat pe Morari și Kulminski, ambii aprigi susținători ai lui Andrei Năstase, că hotărârea judecătorească prin care a fost invalidat mandatul de primar al lui Năstase este una perfect legală, astfel justiția creând un precedent care va exclude pe viitor fraudele electorale de genul celor comise de primarul invalidat.

Totodată, avocatul s-a expus și în privința dosarelor penale privind furtul din sistemul financiar-bancar, în care sunt vizați Vlad Filat, Veaceslav Platon și Ilan Shor.

Fiind întrebat dacă avocatul consideră că este legal ca Filat și Platon să se afle în pușcărie, iar Shor la libertate, Nagacevschi a răspuns afirmativ, explicând că în cazul primilor doi există sentințe definitive și executorii, iar în cazul lui Ilan Shor sentința este încă în primă instanță, nu este definitivă, respectiv acesta beneficiază în continuare de prezumția nevinovăției.

loading...

Comments are closed.