Social

Municipiul Hâncești primește în dar 25 de autobuze noi!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Aflat recent într-o vizită de lucru în Polonia, primarul municipiuluiHâncești, Alexandru Botnari, a avut mai multe întrevederi cu oficiali polonezi. În această perioadă acesta s-a întâlnit și cu omologi de-ai săi, iar unul din ei este primarul orașului Tomasov, Marcin Witko. După diferite subiecte discutate și schimb de experiență, primarii au ajuns la o înțelegere, precum Marcin Witko oferă în dar orașului Hâncești, 25 de autobuze pentru prestarea serviciilor publice de transport în regiunea Hâncești.

 

„Am avut înțelegere cu colegul meu, Primarul orașului Tomasov, Marcin Witko și anume o donație de 25 de autobuse Primăriei Hâncești. Acestea vor fi folosite pentru prestarea serviciilor publice de transport în raza municipiului Hâncești.”, a scris Alexandru Botani pe pagina sa de facebook.

Amintim că Alexandru Botnari este la al 4-lea mandat în calitate de Primar al orașului Hâncești și este membru al Partidului Democrat din Moldova, iar acesta nu este primul proiect de succes oferit orașului. Datorită activității sale, pe harta economică a localităţii au apărut companii noi, au fost create multe locuri noi de muncă, iar în bugetul oraşului an de an cresc veniturile provenite din activitatea economică privată.

loading...

Comments are closed.