Mustafa Sandal, renumitul artist din Turcia, a venit în Moldova: “Este o mare onoare pentru mine să cânt în Găgăuzia”

La Chișinău au început să sosească participanții la marele concert care va avea loc astăzi, 19 iulie, la Comrat. Renumitul cântăreț din Turcia, Mustafa Sandal, a sosit în Moldova pentru a lua parte la eveniment. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Orizont TV, interpretul a recunoscut că a venit pentru prima dată în Moldova și că este foarte emoționat.

“Sunt foarte curios ce va ieși. Atunci când am ocazia să susțin un concert într-o țară în care nu am mai fost niciodată, întotdeauna este emoționant, dar starea de spirit este una specială, deoarece pentru prima dată voi întâlni publicul moldovean, iar el îmi vor auzi pentru prima dată cântecele live. Vrem să împărtășim cu oamenii care trăiesc aici energia noastră, căldura inimii noastre, și totul însoțit de muzică bună. Sunt sigur că așa va fi și mâine seară. Este o mare onoare pentru mine să cânt în Găgăuzia”, a spus artistul.

Totodată, artistul a mai declarat că este sigur că va reuși să încânte publicul, pentru că va interpreta cele mai cunoscute piese ale sale.

Vă reamintim că astăzi, 19 iulie, va avea loc ceremonia de depunere a jurământului de învestire a noului bașcan al Găgăuziei, Evghenia Guțul. Cu această ocazie, în piața centrală din Comrat va avea loc o mare sărbătoare, la care este invitată toată lumea. Evenimentul va începe la ora 14:30 cu un program de divertisment pentru copii.

Ulterior, la ora 18:30, Adunarea Populară a Găgăuziei se va întruni în ședință solemnă în cadrul cereia se va desfășura ceremonia de învestire.

După depunerea jurământului în prezența locuitorilor și oaspeților din Comrat, Evghenia Guțul va deveni oficial șefa Autorității Executive a UTA Găgăuzia.

Sărbătoarea va continua cu un concert grandios al unuia dintre cei mai populari cântăreți din Turcia, Mustafa Sandal. Albumele sale au fost vândute în peste 17 milioane de exemplare.

Programul mai include un concert susținut de artiști moldoveni, un spectaculos foc de artificii și multe surprize.

Total
0
Shares
Total
0
Share