Politic

Năstase a călătorit în secret la Tiraspol și s-a întâlnit cu un oligarh local

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul degrevat al Afacerilor Interne, Andrei Năstase, a organizat o serie de întâlniri secrete în Transnistria, unde s-a întâlnit cu conducerea Corporației „Șerif”, informează OMG.md

Despre vizita secretă a lui Năstase la Tiraspol, a anunțat luni contracandidatul său la alegerea primarului Chișinăului, Ion Ceban.

Îi voi aminti lui [Andrei Năstase] că a fost în Transnistria, s-a întâlnit cu ministrul local al Afacerilor Interne, s-a întâlnit cu „Șeriful” și cine știe la ce acorduri au ajuns„, a spus Ceban în contextul ultimului apel al lui Năstase la ANRE cu privire la reducerea tarifelor la energie electrică, majoritatea fiind achiziționată de la Tiraspol.

Anterior nu a fost anunțat oficial nimic despre vizita și întâlnirile lui Năstase în Transnistria. Andrei Năstase însuși nu a comunicat public nimic despre întâlnirile sale din Transnistria.

UPDATE 29.10.2019, ora 14:00: În cadrul unui LIVE de pe facebook, candidatul Blocului ACUM la funcția de Primar al Municipiului Chișinău, Andrei Năstase, a declarat că toate acuzațiile aduse de socialiști sunt un fals. Tot în această adresare LIVE, Năstase spune că se va ocupa de socialiști după alegerile locale generale Turul II.

 

 

loading...

Comments are closed.