Alte știri

Năstase a plecat la Frankfurt? Maia Sandu i-a transmis un mesaj prin intermediul presei

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce a pierdut rușinos alegerile în fața lui Ion Ceban, Andrei Năstase a dispărut practic din vizorul opiniei publice. Ieri seara șeful Platformei DA și-a anulat chiar și conferința de presă în care trebuia să comenteze rezultatele alegerilor.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Maia Sandu, a făcut un apel către Andrei Năstase și l-a îndemnat pe acesta să revină la Ministerul Afacerilor Interne, pentru a continua reforma începută.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„Le mulțumesc tuturor celor care au ieșit la vot. Noi vom respecta alegerea oamenilor. Votul este o democrație. Domnule Năstase, avem nevoie ca dvs. să reveniți la Guvern cât mai curând. Nicio victorie, nicio înfrângere nu sunt definitive. Sper că Ion Ceban să îndeplinească toate promisiunile făcute în campania electorală. Guvernul va lucra cu toți primarii și autoritățile publice locale”, a declarat Sandu în cadrul unui briefing de presă.

Anterior, în timpul campaniei electorale, Andrei Năstase a dat cuvântul că pleacă în Germania, dacă Ion Ceban va ajunge Primar al municipiului Chișinău.

„Eu nici nu iau în calcul ipoteza să pierd alegerile. Nu e vorba despre mine, este vorba despre oraşul ăsta, despre ţara asta. Dacă, Doamne fereşte, vine Dodon şi pune stăpânire pe Chişinău, e grav. Mai bine îmi iau valiza şi plec, decât să revin la orişice minister. Pentru că ştiu ce se va întâmpla – ne vom prăbuşi”, a declarat Andrei Năstase joi, 17 octombrie, la o întrevedere electorală, citat de adevarul.ro.

loading...

Comments are closed.