Politic

Năstase cu acuzații grave la adresa Maiei Sandu: „A predat guvernarea lui Igor Dodon”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Andrei Năstase a aruncat noi săgeți în direcția Maiei Sandu și a acuzat-o în direct la TV8 că aceasta a predat guvernarea lui Igor Dodon.

Șeful Platformei DA a declarat că prin predarea guvernării, lidera PAS l-a întărit pe șeful statului, Igor Dodon.

„Igor Dodon a crescut în momentul în care guvernarea a fost predată. Până atunci, era un nimeni. În momentul în care noi aveam un Guvern proeuropean, cu susţinere externă, Dodon era nimeni. În momentul în care a preluat totalmente guvernarea, bineînţeles că Dodon s-a întărit. Este absolut firesc”, a declarat Andrei Năstase în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Năstase nu a ratat ocazia să amintească că din cauza PAS s-a destrămat blocul ACUM.

 „Platforma DA a făcut în permanenţă tot ce i-a stat în puteri să rămînem uniţi. Din păcate, politicieni din Republica Moldova aleg altceva şi noi le respectăm opţiunea”, a punctat șeful PPDA.

Telegraph.md amintește că Guvernul condus de Maia Sandu a fost demis prin moțiune de cenzură, după ce fostul Premier a venit cu o asumare de răspundere în fața Parlamentului pe controversata lege privind numirea Procurorului General.  Atunci Maia Sandu a refuzat propunerea PSRM ca respectiva lege să fie adoptată cu votul deputaților.  Mai mulți formatori de opinie comentau că prin acea asumare de răsoundere, lidera PAS a încercat să-și subordoneze Procurorul General.

Citește și: Năstase este decis să o confrunte pe Maia Sandu la prezidențiale: „PPDA va avea propriul candidat!”

 

loading...

Comments are closed.