Politică

Năstase cu Ceban sunt parteneri, iar în umbra lor stă Kozak – afirmă Șalaru

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Partidului Unităţii Naţionale, ex-ministrul Apărării Anatol Şalaru, consideră că nici copreşedintele Blocului ACUM Andrei Năstase şi nici socialistul Ion Ceban nu sunt o soluţie pentru Primăria Chişinău, pentru că ambii sunt parteneri şi în umbra lor este Kozak, sau Şoigu căruia Năstase i-a asigurat vizita folosind resursele MAI-ului.

Anatol Şalaru l-a criticat pe Andrei Năstase, într-o postare pe Facebook, şi l-a acuzat de ipocrizie şi fariseism, pentru declaraţia Republica Moldova este sortită eşecului dacă Chişinăul va fi câştigat de către socialişti.
 
„Cedarea către Dodon a Curţii Constituţionale, a Procuraturii şi CNA-ului, a sectorului de securitate nu a sortit eşecului Republica Moldova? Alianţa făcută de Kozak, proiectele de federalizare vânturate de Dodon prin cancelariile europene nu sortesc eşecului Republica Moldova? Republica Moldova a fost sortită eşecului atunci când au făcut alianţa cu Igor Dodon şi PSRM. A spune azi că Republica Moldova este sortită eşecului dacă vin socialiştii în fruntea Chişinăului este o agresiune la adresa bunului simţ şi a inteligenţei cetăţenilor din Chişinău”, a declarat Anatol Şalaru.
 
El susţine că retorica electorală anti-socialistă a lui Năstase, în timp ce este în alianţă cu socialiştii şi votează la APCE pentru Rusia, este incalificabilă moral.
Basescu, Salaru, PUN, unionisti, PMP, Constantin Codreanu, Mihai Ghimpu
loading...

Comments are closed.