Politic

Năstase îi reproșează lui Sturza faptul că preferă să comenteze viața politică din Moldova, în loc să se implice concret

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul premier Ion Sturza este atacat de fruntașii Platformei DA, pentru postările tăioase la adresa liderului PPDA, Andrei Năstase. Fratele acestuia, Vasile Năstase, îi reamintește lui Ion Sturza inclusiv despre implicarea în afaceri tenebre cu petrol, prin intermediul unor companii offshore, transmite Telegraph.md, cu referire la 24h.md

„Când a zguduit țara cu protestele de sute de mii de oameni, (Andrei, n.n) iarăși a greșit. Trebuia să meargă în străinătate, să facă studii în marile capitale europene – unde era așteptat! – sau să facă intermedieri de sute de milioane de dolari așa cum ați făcut DVS cu KazMunaiGaz (KMG), prin diferite offshore-uri”, scrie Vasile Năstase, într-o postare pe Facebook.

În aceeași postare, Năstase îi mai reproșează lui Sturza faptul că preferă să comenteze din fotoliul confortabil viața politică din Moldova, în loc să se implice concret.

“Domnule Sturza, pe noi nu ne caracterizează tăcerea. Pe noi ne caracterizează lupta, implicarea, reconstrucția. Asta știm să facem, asta vom face. Chiar dacă o să vă deranjăm liniștea și o să vă determinăm să vă ridicați din fotoliul confortabil, să trageți”, mai scrie Vasile Năstase.

Renato Usatîi spune că pereții Filarmonicii trebuie să fie demolați, iar acolo să fie ridicat un edificiu nou

loading...

Comments are closed.