Natalia Parasca, președintele Partidului “Renaștere”, la Moscova: Tragedie teribilă de la Crocus City Hall rezonează cu o durere amară în inimile oamenilor

Natalia Parasca, liderul Partidului „Renaștere”, împreună cu colegii din formațiune a depus flori la Crocus din Moscova pentru a onora memoria victimelor monstruosului atac terorist.

”Este o întreagă mare de flori aici, o mulțime de oameni”, susține Natalia Parasca. ”Este imposibil să-ți reții lacrimile, ori această tragedie teribilă rezonează cu durere în inimile oamenilor. Toate țările și toți oamenii de bună credință trebuie să se unească în lupta împotriva terorismului pentru a se asigura că așa ceva nu se va mai întâmpla niciodată”, mai spune Natalia Parasca.

Amintim că o delegație a Partidului ”Renaștere”, formată din deputați în Parlamentul Republicii Moldova și consilieri raionali, se află într-o deplasare de lucru la Moscova, unde a participat la Forumul Economic Internațional al statelor membre ale CSI, dar și la mai multe întâlniri bilaterale care ar menține dialogului cu țările din Comunitatea Statelor Independente (CSI) și în special cu Federația Rusă.

Total
0
Shares
Total
0
Share