Natalia Parasca, președintele Partidului „Renaștere”, vizită de lucru în Bulgaria: ”Dorința de a trăi într-un stat independent și democratic sunt calități inerente atât poporului bulgar, cât și poporului moldovenesc”

Natalia Parasca, președintele Partidului „Renaștere”, a fost invitată să participe la Sărbătoarea Națională din Republica Bulgaria, dedicată eliberării poporului bulgar de sub jugul otoman.

În calitate de reprezentantă a delegației partidului pe care îl conduce, Parasca a menționat că respectul față de propria istorie și identitate națională, este cel mai important lucru.

De asemenea, președintele partidului și-a exprimat solidaritatea pentru popoarele bulgar și moldovean în dorința lor comună de a trăi în state independente și democratice.

„La invitația prietenilor – Partidul ”Renaștere” din Republica Bulgaria – delegația noastră reprezentativă a participat la Sărbătoarea Națională dedicată eliberării poporului bulgar de sub jugul otoman.

Atitudinea respectuoasă față de propria istorie și identitate națională, dorința de a trăi într-un stat independent și democratic – acestea sunt calitățile inerente atât poporului bulgar cât și poporului moldovenesc”, a scris Natalia Parasca pe pagina sa oficială.

Amintim că o delegație a Partidului „Renaștere” s-au deplasat în Bulgaria pentru a participa la Ziua Eliberării, care a avut loc la data de 3 martie. Din delegație au făcut parte și deputații Vasile Bolea și Alexandr Suhodolski, scrie sinteza.org

Total
0
Shares
 
Total
0
Share