Naționala Republicii Moldova la futsal a surclasat Țara Galilor cu scorul de 8-4

federatia moldoveneasca de fotbal, futsal moldova

Echipa națională de futsal a Republicii Moldova a învins reprezentativa Țării Galilor în prima partidă din grupa H a preliminariilor Campionatului Mondial din anul 2020.

“Tricolorii” s-au impus cu scorul de 8-4 și țintesc calificarea în turul doi preliminar al competiției. Prima repriză a confruntării disputate la complexul sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu s-a încheiat nedecis, scor 1-1, transmite Publika.md

Oaspeții au deschis scorul în minutul 11 prin Chris Hugh. Discipolii lui Vladimir Vusatîi au restabilit egalitatea trei minute mai târziu grație goluilui înscris de Cristian Obadă.

În repriza secundă, “tricolorii” au făcut spectacol și au marcat de 7 ori . Cristian Obadă a reușit o dublă, celelalte goluri fiind înscrise de Sergiu Munteanu, Andrian Lașcu, Andrei Negară, Sergiu Tacot și Ion Anton. Pentru oaspeți au marcat Naim Arsan, Jordan Davies și Adam Orme.

În cealaltă confruntarea a grupei Finlanda a zdrobit reprezentativa Irlandei de Nord cu scorul de 9-1.

Pentru echipa noastră urmează partida cu Irlanda de Nord. Meciul se va disputa astăzi la Ciorescu, cu începere de la ora 18:30. În faza următoare vor accede primele două clasate.

Total
0
Shares
Total
0
Share