Externe

Netta Barzilai a scăpat jos trofeul Eurovision 2018 imediat după ce l-a primit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Netta Barzilai este fericita câștigătoare Eurovision 2018. Tânăra a avut parte de un incident, imediat ce a primit trofeul de sticlă, l-a și distrus. Se pare că gestul ei nu a fost premeditat, iar din fericire organizatorii aveau pregătit un trofeu “de rezervă” pe care i l-au dat acesteia pentru conferința de presă de după finală.

Netta Barzilai a reușit să ducă trofeul Eurovision 2018 în Israel, reușind să câștige finala concursului muzical cu melodia Toy, o piesă care are sunete de găină. Cântăreaţa în vârstă de 25 de ani a fost considerată principala favorită, după ce melodia ei s-a bucurat de succes în mai multe ţări.

Imediat ce a primit trofeul de la câștigătorul Eurovision 2017, Netta a reușit să-l spargă, notează scmp.com.

Netta a intrat în concurs de pe poziția 22, iar versurile melodiei interpretate erau mult mai profunde decât la prima vedere. Melodia „Toy” a fost scrisă de Dorn Medal și Stav Berger care au vrut să scoată în evidență puterea femeilor. Cei doi au fost inspirați din mișcarea „#MeToo”.  Cântecul este despre renașterea femeii și a justiției sociale, ambele învelite într-o vibrație fericită și colorată.

Cântecul are un mesaj important – trezirea puterii feminine și a justiției sociale, înfășurat într-un vibrant colorat și fericit”, a declarat Netta într-un interviu acordat pentru wiwibloggs.com. Ea spune că și cuvântul ”baka” are o semnificație importantă, însemnând ”prost” în limba japoneză.

Vorbind despre zgomotele pe care le scotea în timpul cântecului, Netta a explicat. „Ideea este că eu imit o găină, adică o persoană lașă, cineva care, de fapt, nu se comportă cu tine ca o jucărie”.

Acum se bucură din plin de succesul ei. „Sunt atât de bucuroasă! Vă mulțumesc foarte mult că ați ales diversitatea și că ați acceptat diferențele dintre noi! Îmi iubesc țara! Data viitoare, ne vedem în Ierusalim”, a spus Netta, pe scenă, imediat după ce a fost declarată câștigătoare grație votului dat de public.

loading...

Comments are closed.