Alte știri

NEWS ALERT // Chaus, răpit din Republica Moldova, a apărut într-un nou video. Cui îi este adresat mesajul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un nou video a fost publicat pe pagina de Telegram a ex-judecătorului ucrainean, Nicolae Chaus. În cadrul acestuia, Chaus declară că este viu, sănătos și se simte bine. Acesta a avut un mesaj și pentru soția sa în care spune că trebuie să aibă încredere în el, pentru că interesele sale vor fi apărate de avocatul său în Ucraina, informează Safenews.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Svetlana, toate planurile despre care am vorbit în primăvară rămân fără schimbări. Dați examenele, căci universitatea își așteaptă studenții”, a declarat Chaus.

Fostul judecător susține că doar un avocat îi va apăra interesele în Ucraina, iar soția sa trebuie să aibă încredere în el. Cu ceilalți, însă nu are o întelegere în acest sens.

În continuare, Chaus a povestit cazul său, într-un discurs în limba ucraineană.

Amintim că în Republica Moldova, presupusa răpire a fostului judecător ucrainean, de la începutul lunii aprilie, este investigată de Ministerul Afacerilor interne, Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, dar şi de o comisie parlamentară de anchetă.

Nicolae Ceaus este suspectat în Ucraina de luare de mită în proporţii deosebit de mari. Presa din ţara vecină a scris că ar fi vorba de 15 000 de dolari.

Citește și: Platon, despre răpirea lui Chaus: „S-au întâlnit doi președinți, și da, poftim, furați-l”

loading...

Comments are closed.