Alte știri

NEWS ALERT // Ex-deputatul Constantin Țuțu s-a infectat cu COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ședință de judecată în dosarul lui Constantin Țuțu, în care fostul deputat democrat este învinuit de trafic de influență și care urma să aibă loc marți, 15 decembrie, la Judecătoria Chișinău sediul Buiucani a fost amânată. Fostul democrat este infectat cu COVID-19, iar următoarea ședință a fost programată în luna februarie a anului viitor, transmite Telegraph.md, cu referire la ZdG.md

Avocatul fostului deputat, Ion Ungureanu, a spus pentru ZdG că ședința de judecată programată pentru 15 decembrie a fost amânată pentru luna februarie 2021, după ce clientul său a fost testat pozitiv la COVID-19.

„Domnul Țuțu a fost testat pozitiv. Instanței i-a fost prezentat raportul de testare și cererea privind anularea ședinței. Testarea pozitivă a avut loc la 5 decembrie. Următoarea ședință este programată pentru 2 februarie 2021”, a spus avocatul pentru ZdG.

Ședința de judecată planificată pentru 28 octombrie a fost amânată la solicitarea avocaților, din motiv că unul dintre ei s-a infectat cu COVID-19.

Potrivit probatoriului, ex-deputatul PDM ar fi pretins și primit 20 de mii de euro de la rudele unui bărbat. În schimbul acestei sume, fostul deputat le-a promis că poate influența decizia procurorilor în vederea eliberării învinuitului din arest, deși, în realitate, nu avea asemenea influențe.

Fostul deputat democrat Constantin Țuțu a fost anunțat în căutare internațională la 27 septembrie de către Inspectoratul General al Poliției (IGP), iar în decembrie 2019, Interpol a acceptat solicitarea autorităților de la Chișinău de a-l anunța în căutare internațională pe fostul deputat democrat, Constantin Țuțu.

VIDEO // A mâncat sau nu Sergiu Sîrbu din palma lui Vlad Plahotniuc? Răspunsul deputatului

loading...

Comments are closed.