NEWS ALERT // În acest an nu vom avea nici Târg de Crăciun și nici brad în centrul Capitalei

Premierul țării noastre, Ion Chicu, a vorbit în cadrul unei emisiuni la un post privat de televiziune despre sărbătorile de iarnă care urmează să aibă loc aproximativ peste o lună, transmite Telegraph.md. cu referire la Știri.md

Invitat la emisiunea Puterea a Patra la N4, Ion Chicu a vorbit că din cauza pandemiei COVID-19, în acest an vom fi nevoiți să schimbăm obiceurile tradiționale cu privire la petrecerea sărbătorilor de iarnă, transmite Știri.md.

„Practic într-o lună încep sărbătorile de iarnă. Ne-am gândit la ele din vară. Anul acesta nu trebuie să ne facem iluzii. Din cauza pandemiei nu va fi acest scenariu. S-a discutat la cancelaria Guvernului. Colegii au discutat și cu Primăria (n.r. Primăria Capitalei). Primăria va organiza ceva în scuar la Catedrală. Nu va fi Târgul de Crăciun.

Nici bradul renumit, care este poziționat în fața clădirii Guvernului nu va fi. Vor fi împodobiți brazii din preajma clădirii Guvernului, scuarul Catedralei și adiacent poziționați în preajma Arcului de Triumf. Este cert că nu vom avea acea amploare”.

Întrebat de moderator dacă urmează să aibă vreun concert sau un foc de artificii, premierul a răspuns că nu.

DECIZIE // Posturile TV ruseşti vor putea retransmite nestingherit pe teritoriul Moldovei

Total
0
Shares
Total
0
Share