Politică

NEWS ALERT // Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi susține că este URMĂRIT la comanda unor politicieni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi afirmă că este urmărit la indicația anumitor politicieni, transmite Telegraph.md

Nagacevschi susține că are motive rezonabile de a bănui că este urmărit și că în privința sa sunt utilizate măsuri speciale de investigație abuzive. Mai mult de atât, ministrul spune că unii actori politici au și oferit deja anumite date ce privesc viața sa privată, în scop de a obține dividente politice.

„Notez, informațiile despre viața mea privată și operarea datelor mele cu caracter personal reprezintă un abuz de drept și datele mele personale nu pot fi raportate niciunui politician sau conducător de instituție nici măcar sub parafa ,,secret”.

Am considerat că nu trebuie să reacționez public la abuzurile acelor politicieni iresponsabili și populiști cu conexiuni subversive ce sunt tentați să-mi urmărească viața privată.

Observ însă că lucrurile degradează. Se pare, practicile abuzive sunt utilizate aparent la scară largă, inclusiv împotriva procurorilor, iar politicienii mai și cer pe baza unor așa-zise informații obținute prin abuz de drept, să fie eliberați procurori din funcție.

Dvs, dragi politicieni vreți să construiți stat de drept sau dictatură? Dacă un membru al Guvernului, un procuror aparent sunt expuși unor practici abuzive, atunci cum ar urma cetățenii noștri să se simtă în siguranță?

Pe această cale fac apel către cei ce eventual execută ordine abuzive cu privire la măsuri speciale de investigație, către cei ce eventual dau aceste ordine, cât și către cei ce eventual operează date cu caracter personal în mod abuziv, opriți-vă până nu ați discreditat totul în această țară.” a scris Nagacevschi, într-o postare pe Faceebok.

Citește și: Valeriu Munteanu afirmă că PAS încearcă să atragă electoratul unionist: „Moldovenii nu au nevoie de aprobarea PAS pentru a-și afirma identitatea națională și voința de Unire cu România”

loading...

Comments are closed.