Alte știri

NEWS ALERT // Ofițerii SIS și PCCOCS descind la mai multe locații din capitală. Dorin Damir, finul lui Plahotniuc, ar fi fost reținut

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii Serviciului de Informații și Securitate (SIS) și procurorii Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (​PCCOCS) efectuează percheziții la mai multe locații din capitală, informează ZdG.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Confirmăm că au loc percheziții realizate de către SIS și PCCOCS. Detalii nu va putem oferi, deocamdată, pentru a nu prejudicia mersul anchetei”, ne-au comunicat responsabilii de la SIS.

Sursele Zdg din cadrul organelor de drept ne-au comunicat că descinderile au loc într-o cauză penală în care sunt vizați mai mulți conducători și angajați din cadrul unor foste secții din cadrul Inspectoratului Național de Investigații (INI).

Potrivit surselor ZdG, perchezițiile au loc într-o cauza penala ce vizează mai mulți foști conducători ai fostei Secții nr. 1 „K” din cadrul fostei Direcții Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului Național de Investigații a IGP al MAI, cu privire la mai multe angajări fictive în cadrul instituției.

Tot sursele ZdG din cadrul organelor de drept ne-au comunicat că au fost reținute și două persoane în urma descinderilor. Potrivit surselor una dintre persoanele reținute este Dorin Damir, finul fostului lider PD Vladimir Plahotniuc, iar cea de-a doua persoană fiind fostul șef al Direcției Operațiuni Speciale nr. 5, Valeriu Cojocaru, actual șef al IP Balți.

Dorin Damir este finul de cununie al fostului lider al democraților, Vladimir Plahotniuc.

Citește și: SONDAJ // Doar trei partide vor accede în viitorul Parlament. Care sunt acestea

loading...

Comments are closed.