Alte știri

NEWS ALERT // Șeful Poliției de Frontieră și-a depus raportul de demisie din funcție

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șeful Poliției de Frontieră, Corneliu Groza, a depus raportul de demisie din funcţie, susțin sursele Deschide.MD din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Informația a fost confirmată și pentru Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Raportului de demisie din funcția de şef al Poliției de Frontieră a fost depus de Groza de vinerea trecută, dar încă nu se cunoaște dacă ministrul MAI, Pavel Voicu, l-a semnat și nici dacă a acceptat demisia lui Groza.

Atât Corneliu Groza, cât și Pavel Voicu, nu au răspuns la apelurile insistente ale reporterilor Deschide.MD pentru a confirma sau infirma informația, sau pentru a comunica care au sunt motivele ce au stat la baza raportul de demisie din funcția de șef al PF.

Corneliu Groza a fost numit în funcția de șef al PF în data de 4 decembrie 2019, după ce anterior deținuse funcția de șef al Poliției Capitalei.

În cariera sa polițienească a activat în mai multe subdiviziuni operative, iar ultimele funcții deținute sunt comisar de Poliție Cantemir, comisar de Poliție sectorul Ciocana, comisar de Poliție sectorul Centru, dar și șeful Inspectoratului Național de Investigație.

loading...

Comments are closed.