Alte știri

NEWS ALERT // SPPS neagă implicarea angajaților săi în răpirea ex-judecătorului ucrainean Mykola Chaus

Pinterest LinkedIn Tumblr

Serviciul Pază și Protecție de Stat neagă implicarea unor angajați ai SPPS în răpirea ex-judecătorului ucrainean Mykola Chaus, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Serviciul neagă categoric şi respinge cu fermitate alegațiile precum că ofițerii SPPS ar fi „implicați” în răpirea fostului judecător ucrainean. În ceea ce privește documentul publicat de mai multe surse media, în care se prezintă o listă de 29 de persoane din cadrul SPPS,  serviciul spune că acesta reprezentă un fals, fapt confirmat și de către Serviciul de Informații și Securitate.

”Reiterăm că Serviciul este concentrat pe îndeplinirea misiunilor sale care privesc exclusiv asigurarea protecției demnitarilor de stat, fiind o instituție apolitică și echidistantă în activitatea pe care o desfășoară conform legislației”, se menționează în comunicatul celor de la SPPS.

Amintim că redacția Newsmaker.md a obținut o copie a unui document de la Departamentul de Securitate Internă al Serviciului Informație și Securitate cu numele a 29 de angajați ai Serviciului de Pază și Protecție de Stat care ar putea fi implicați în răpirea la Chișinău a fostului judecător ucrainean Mykola Chaus.

Citește și: DOC // Aproape 30 de ofițeri ai SPPS, instituție controlată de Maia Sandu, ar fi fost implicați în răpirea lui Mykola Chaus, fost judecător ucrainean

loading...

Comments are closed.