Social

NEWS ALERT // Un băiețel, vârsta 3-4 ani, a fost găsit dezbrăcat pe străzile Chișinăului. Poliția încearcă să afle cine sunt părinții acestuia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cu câteva minute în urmă, de către un echipaj de patrulare care se afla la fluidizarea traficului rutier la sensul giratoriu Constantin Negruzzi, s-a apropiat un șofer care a comunicat că pe strada Decebal direcția spre str. Valea Trandafirilor se deplasează un copil dezbrăcat, singur, vârstă aproximativ 3-4 ani.

Imediat, polițiștii de patrulare s-au deplasat spre direcția anunțată, iar pe Decebal cu Muncești au reușit să observe copilul. Inspectorii de patrulare au solicitat ajutorul unei doamne care se afla în preajmă, aceasta a scos fularul și a învelit piciorușele băiețelului.

Copilul nu comunică, nu a putut spune numele și nici unde locuiește.

Băiatul a fost condus la IP Botanica pentru stabilirea identității și identificarea părinților. A fost anunțată Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului, ambulanța și psihologul de la Inspectorat.

Citește și: Politicienii intenționează să cheltuie Fondul de rezervă pentru organizarea alegerilor anticipate. Aprecierea Guvernului, CEC și a Curții Constituționale

loading...

Comments are closed.