Externe

Neymar a dat în judecată Barcelona pentru un bonus uriaș, însă instanța l-a condamnat pe el să plătească 6,7 milioane de euro

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tribunal spaniol a respins plângerea atacantului brazilian Neymar (PSG) contra fostului său club FC Barcelona, pe care îl acuză de neplata unui bonus, la semnarea unui nou contract, în valoare de 43,6 milioane euro, informează Agerpres, care citează DPA.

Neymar susţine că gruparea catalană îi datorează suma respectivă pentru reînnoirea contractului său în octombrie 2016, înainte ca el să plece vara următoare la PSG.

Instanţa a stabilit însă că Neymar, transferat la PSG pentru suma record de 222 milioane euro, ar trebui de fapt să plătească Barcelonei suma de 6,7 milioane euro.

FC Barcelona a salutat, într-un comunicat, decizia instanţei în ce priveşte bonusul de 43,6 milioane euro solicitat de Neymar pentru prelungirea contractului său.

”Hotărârea judecătorească a respins integral cererea jucătorului pentru plata sumei de 43,6 milioane de euro şi a acceptat o mare parte din dovezile prezentate de FC Barcelona, iar ca rezultat jucătorul trebuie să returneze clubului suma de 6,7 milioane euro”, se arată în comunicatul campioanei Spaniei.

Neymar, care îşi doreşte, cel puţin declarativ, o revenire pe Camp Nou, poate face apel la decizia tribunalului.

loading...

Comments are closed.