Alte știri

Nici un caz nou de infecție cu COVID-19 în Finlanda, pentru prima dată după mai bine de trei luni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Finlanda a anunțat că nu a înregistrat nici un caz de infecție cu coronavirus joi. Este pentru prima oară după 26 februarie când în țara din nordul Europei nu a fost testată pozitiv la Covid-19 nici o persoană, notează AFP, citat de Libertatea.ro

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„Aceasta este prima zi ”zero” din 26 februarie”, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al Institutului finlandez pentru sănătate şi bunăstare.

Între timp, numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa în urma infecţiei cu noul coronavirus în această ţară nordică a ajuns la 322, după recenzarea unui nou deces joi.

Conform rapoartelor autorităţilor, până în prezent, pe teritoriul Finlandei au fost înregistrate circa 7.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Dintre acestea, 5.800 s-au vindecat, iar 50 sunt încă spitalizate, dintre care şapte la terapie intensivă.

Peste o treime din cele 21 de districte spitaliceşti din această ţară nu au recenzat cazuri noi de COVID-19 în ultima săptămână a lunii mai.

Începând de luna trecută, guvernul finlandez a început să ridice treptat măsurile de urgenţă introduse pe 18 martie.

Citește și: VIDEO // OMS dezminte 8 mituri legate de noul coronavirus: Nici muștele și nici antenele 5G nu răspândesc virusul

loading...

Comments are closed.