Politic

Nicolae Pascaru, replică dură către PRO MOLDOVA: „Acești oameni practic au distrus țara, au distrus Moldova, au furat tot ce se putea de furat, dar acum merg cu cumpăratul”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul socialist Nicolae Pascaru i-a spus Ministrului Finanțelor, Sergiu Pușcuță să-i roage pe angajații Procuraturii Generale și pe cei de la Centrul Național Anticorupție „să mai facă cercuri pe aici, prim Parlament, pentru că trebuie să întoarcă banii statului.

O parte din milioane sunt aici, unde e scris Pro Moldova – Vând Moldova”. În replică Andrian Candu a îndemnat-o pe Zinaida Greceanîi să-i dea o lecție deputatul socialist pentru că „nu prea știe ce înseamnă Moldova și „Pro Moldova”.

Nicolae Pascaru, deputat PSRM: „Suntem recunoscători pentru ceea ce faceți dumnevoastră, dl ministru și de ceea ce face Guvernul, pentru că ne ținem și noi și nu suntem chiar cea mai mare problemă din Europa cu pandemia asta, mergem și noi înainte cu puterile pe care le avem. Ați fost criticat de colegii mei din partea de sus, nu atrageți atenția. Nu atrageți atenția pentru că acești oameni practic au distrus țara, au distrus Moldova, au furat tot ce se putea de furat, dar acum merg cu cumpăratul. Au cumpărat în primul cerc primarii care erau prin țară, dar acum cumpără în al doilea cerc. Ei nu sunt cei care să vă dea note, pentru că note o să vă dea poporul R. Moldova. Ați avut în Guvern un ceas care arăta zilnic câte milioane se întorc înapoi, dar să aveți în vedere că o parte din milioane – sunt aici unde e scris Pro Moldova – „Vând Moldova”. Să porniți ceasul acesta și rugați-i pe cei din Procuratură și cei din Anticorupție să mai facă cercuri pe aici, prin Parlament, pentru că trebuie să întoarcă banii statului. Pentru că, dacă Guvernul avea acei bani care au ieșit din țară, noi ieșeam cu mai puține decese și mai puține probleme”.

Citește și: Răspunsul MAI la cererea Marinei Tauber: „Noi avem infectați în toate subdiviziunile MAI, asta nu înseamnă că trebuie să punem lacăt la ușă și să mergem acasă. Poate asta ar fi în avantajul politicienilor, nu și al cetățenilor”

loading...

Comments are closed.