Alte știri

Noi detalii despre perchezițiile de la Căile Ferate ale Moldovei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Oamenii legii au descins azi-dimneaţă cu percheziţii în cazul vagoanelor-restaurant ale trenurilor care circulă în afara Republicii Moldova. Descinderile au loc pe faptul transportării băuturilor alcoolice şi alte mărfuri, în baza documentelor falsificate.

Procuratura anunţă că a fost pornit un dosar penal în temeiul bănuielii rezonabile privind comiterea infracţiunii de confecţionare, deţinere, vânzare sau folosire a documentelor oficiale, a imprimatelor, ştampilelor sau sigiliilor false.

Operaţiunea este în desfăşurare şi are loc de comun cu ofiţerii Secţiei de coordonare a activităţii de urmărire penală a Departamentului de Poliţie.
Î.S. Calea Ferată din Moldova susţine că percheziţiile au loc după ce a înaintat un demers către organele de drept pentru a trage la răspundere angajaţii CFM care sunt bănuiţi de implicare în activităţi de depăşire a atribuţiilor de serviciu, făcând uz de anumite metode pentru însuşirea mijloacelor financiare de la CFM.

Î.S. „Calea Ferată din Moldova” condamnă cu fermitate orice act de încălcare a legii şi arată constant deschidere şi conlucrare în vederea asigurării unei activităţi aflate în strictă conformitate cu legislaţia Republicii Moldova.

loading...

Comments are closed.