Politic

Noi detalii despre starea de sănătate a deputatului Sergiu Sîrbu, internat în secția terapie intensivă, după ce s-a infectat cu COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul Sergiu Sîrbu este internat în stare gravă în secția terapie intensivă, după ce a fost contaminat cu virusul COVID-19. Despre aceasta a scris soția legislatorului pe rețelele sociale, menționând că alesul poporului nu are acces la telefon, iar ea periodic primește mesaje de la medicii care-l supraveghează, informează TV8.md

Soțul meu are COVID-19 și a fost internat în secția de terapie intensivă. Starea lui de sănătate este gravă, dar stabilă. Primesc periodic informații de la medicii care îl supraveghează, deoarece Sergiu nu are acces la telefon. În contextul în care în spațiul public au apărut informații eronate în ceea ce privește starea de sănătate a soțului meu, vă rog să nu speculați pe această temă și să dați dovadă de respect și înțelegere în aceste momente complicate pentru familia noastră”, a scris Ina Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

Despre faptul că deputatul grupului parlamentar „Pentru Moldova” a fost infectat cu virusul COVID-19 a devenit cunoscut pe data de 17 martie curent. Pe lângă Sergiu Sîrbu, contaminați cu noul coronavirus sunt și deputații Partidului „Șor” Violeta Ivanov și Reghina Apostolova.

Pe 16 martie și deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate Dumitru Alaiba a scris pe Facebook că a fost testat pozitiv la virusul Covid-19.

Citește și: După trei luni de când a demisionat, Chicu face dezvăluiri: Maia Sandu i-a cerut „demisia în câteva ore”

loading...

Comments are closed.