Alte știri

Noi plecări din PAS. Mai mulți membri din Ungheni, inclusiv și președintele Organizației Teritoriale au anunțat că părăsesc partidul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mai mulți membri ai Partidului Acțiune și Solidaritate din Ungheni, printre care și ex-președintele Organizației Teritoriale, Corneliu Prepeliță, au anunțat că părăsesc formațiunea, transmite Telegraph.md, cu referire la Ziarul de Gardă

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Acesta se arată nemulțumit de atitudinea organelor centrale ale PAS și menționează că cei care pleacă nu intenționează să adere la o altă formațiune poltitică.

Fostul președinte al Organizației Teritoriale Ungheni, Corneliu Prepeliță, susține că deputații Doina Gherman și Igor Grosu i-ar intimida pentru a exclude un consilier raional și a-l înlocui cu o altă persoană.

„Noi, cei care din 2016 am promovat valorile democratice, proeuropene alături de PAS crezând că a apărut un partid de alură nouă, ne-am convins pe zi ce trece că el se transformă într-un partid ordinar, care nu se deosebește cu nimic de celelalte partide, chiar a început a se transforma într-un partid de sorginte dictatorială. Dacă nu asculți indicațiile centrului ești înlăturat.

Pe această cale țin să menționez că plec din PAS cu capul sus că nu am cedat presiunilor și indimidărilor venite de la deputații Gherman Doina și Grosu Igor de al exclude pe dl.Jardan Valeriu din lista de consilieri raionali pentru al include pe dl.Procopciuc Ion. Am luptat până în ultima clipa ca dl.Jardan să fie ales ca președinte însă asta e viața. ACUM acești 2 demnitari Grosu Igor și Gherman Doina se declară cei mai aprigi susținători ai dlui Jardan Valeriu, despre ce verticalitate ne vorbiți domnilor?

Tovarășilor vă declar că Jardan Valeriu, Prepeliță Corneliu, Călin Maria nu sunt oamenii lui Octavian Țîcu, cum ați declarat în cabinetul președintelui fracțiuni PAS din Parlamentul RM, ci suntem oameni independenți în acțiuni și cu verticalitate”, scrie Prepeliță în într-o postare pe Facebook.

Corneliu Prepeliță a mai adăugat că atât el, cât și ceilalți colegi de ai săi, care părăsesc rândurile PAS, nu vor adera la o altă formațiune.

În urma desfășurării Consiliului Politic al Organizației Teritoriale Ungheni, președinte interimar a fost ales Andrian Cheptonar.

„Îi mulțumim domnului Prepeliță pentru eforturile depuse până în prezent pentru PAS. Îi dorim mult succes în continuare, orice activitate va alege să facă. Chiar dacă dumnealui nu mai este președinte al OT Ungheni din data de 14 iunie, precizăm că întreaga componență a biroului teritorial al OT Ungheni rămâne în echipă și își continuă activitatea”, a comentat OT PAS Ungheni.

Citește și: Posibilitatea negocierilor cu Pro Moldova este exclusă de liderul PDM, Pavel Filip

loading...

Comments are closed.