Economic

Nu a fost prelungit termenul de prezentare a declarațiilor pe venit, anunță Serviciul Fiscal

Pinterest LinkedIn Tumblr

Serviciul Fiscal de Stat se aliniază prevederilor Hotărârii Comisie naționale extraordinare de sănătate publică nr.6 din 10.03.2020 privind evoluția situației epidemiologice a infecției COVID-19.

În acest context, dat fiind faptul că termenul limită de depunere a declarației cu privire la impozitul pe venit pentru persoanele fizice – cetățeni pentru anul 2019 este data de 30 aprilie 2020, Fiscul solicită respectuos evitarea deplasării în cadrul direcțiilor deservire fiscală în perioada 10 martie – 1 aprilie 2020.

Totodată, pentru minimizarea riscului răspândirii infecției cu coronavirus (COVID-19) Serviciul Fiscal de Stat vine cu un nou apel de a respecta măsurile de precauție, cât și recomandările Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova: http://bit.ly/2U0mNOp.

Pentru orice informație suplimentară suntem la dispoziția Dumneavoastră prin apel telefonic la orice direcție deservire fiscală (http://bit.ly/2xEAfQh), precum și la Centrul Unic de Apel al SFS – 08000 15 25.

Pe măsură ce vor apărea unele modificări, Serviciul Fiscal de Stat va reveni cât de curând posibil cu informații suplimentare.

Cu părere de rău, această știre de la SFS a fost preluată greși de către unele surse media, iar persoanele fizice au fost informate, precum că a fost prelungit termenul de prezentare a declarațiilor pe venit.

În legătură cu aceasta, Serviciul Fiscal de Stat a precizat că termenul legal este data de 30 aprilie 2020, iar acesta nu a fost prelungit.

loading...

Comments are closed.