Externe

Nu mai e un secret! A fost găsită fiica lui Putin, vezi cu ce se ocupă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jurnaliștii Reuters au reușit să afle numele uneia dintre cele două fiice ale președintelui rus, Vladimir Putin, după o investigație care a durat câțiva ani. Identitatea acesteia a fost ținută secretă timp de mai mulți ani la Kremlin.

Katerina Tihonova are 29 de ani și este dansatoare de rock’n’roll acrobatic, câştigând în urmă cu câțiva ani locul 5 la un campionat mondial. În prezent aceasta conduce o instituţie din cadrul Universităţii de Stat din Moscova și este căsătorită cu un miliardar din cercul oligarhilor ruşi.

Investigația a durat mai mulți ani, jurnaliștii Reuters făcând rost de declarații ale oficialilor care se cunosc personal cu președintele rus. Astfel, în 2015 informația a fost confirmată de vicepreședintele Gazprom, Andrei Akimov. Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, nu a putut răspunde la întrebările legate de Katerina Tihonova.

Nu vă pot spune cine este fiica lui Putin, deoarece nu deţin şi nu am voie să deţin o asemenea informaţie”, a precizat Peskov, potrivit TASS, transmite protv.ro.

Despre cele două fiice ale lui Putin, Maria și Katerina, se știa oficial, însă despre cea mică s-au aflat mai multe informații recent, după ce un blogger rus a dezvăluit că aceasta lucrează la Universitatea de Stat din Moscova, sub numele Tihonova, împrumutat de la bunica ei.

 

loading...

Comments are closed.