Politic

Nu mai este o televiziune independentă? Platforma DA atacă din nou TV8!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Exponenții Platformei DA atacă din nou postul de televiziune TV8. Nicolae Josan, unul din liderii PPDA, a dedicat TV8 un status dur pe profilul său de facebook. Și asta după ce TV8 a realizat un reportaj despre candidatul PPDA pentru funcția de Primar General al municipiului Chișinău, Andrei Năstase.

În mesajul său, Josan a declarat că reportajul TV8 este o mizerie, un reportaj manipulator.

„Cu tot respectul pentru mulți oameni de la TV8, dar eu așa mizerie n-am văzut nici măcar la Publika TV. Vă rog să vă uitați și să-mi spuneți, obiectiv, dacă vi se pare acesta un material obiectiv sau un jeg manipulatoriu.
…Faza cu prompteru, total irelevantă. „Câțiva colegi” nu-s deloc câțiva (mai mulți nici nu încăpeau), „nu a oferit răspuns concret” – e conferință de anunțare abia, nici nu se cade să spui acum tot ce ai în mânecă. A spus de Victor și Viorel Topa, pe care, dupa ce i-au mânjit cu aceleasi fraze ca la Publika (numai frati nu i-a numit), de restu clientilor și reușitelor de ce n-au pomenit, daca tot dau background info? De ce n-au pomenit de miliardele mafiei rusesti spalate prin sistemul judecatoresc moldovenesc, schema pe care anume Andrei developat-o, impreuna cu alti avocati? Nu. Era mai important să scrii de prompter jumate de articol. WTF?

Eu știu că un PR tre să fie în relații bune cu presa, dar I’m gonna call bullshit when I see it again and again and again, sorry. Destul.”, se spune în mesajul lui Nicolae Josan.

Nicolae Josan, facebook, platforma daAnterior și liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a declarat în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV, că postul de televiziune TV8, a realizat un material care nu reflecta realitatea. Atunci, TV8 a realizat un material din ceea ce a declarat Năstase în cadrul emisiunii „Politica”.

Amintim că membrii Platformei DA și-au permis mereu să-i atace pe toți jurnaliștii care realizau materiale incomode pentru liderii PPDA. Nu de puține ori și Telegraph Moldova a fost ținta atacurilor membrilor PPDA sau a jurnaliștilor de la Jurnal TV.

Reportajul TV8 care l-a supărat pe Nicolae Josan poate fi urmprit aici:

loading...

Comments are closed.