Politic

Nu s-a putut abține! Un activist al Platformei DA atacă furibund Ambasada României

Pinterest LinkedIn Tumblr

Alexandru Cozer, unul din activiștii PPDA, atacă impardonabil Ambasada României. Drept pretext pentru ieșirea suburbană este faptul că între sponsorii oficiali ai recepției organizate cu ocazia Zilei Naționale a României figurează și Fundația de caritate ”Edelweiss”, patronată de Vlad Plahotniuc, scrie Actual.md.

”Eu sunt pur și simplu șocat. A ajuns ambasada României, la 100 de ani de la Marea Unire, să organizeze recepție cu ocazia Zilei Naționale, sponsorizată de fundația lui Plahotniuc», scrie Cozer, într-o postare pe Facebook. ”Ce rușine, ce rușine!!! Nu am cuvinte să-mi exprim amărăciunea, tristețea, revolta pe care o trăiesc!!!”, continuă acesta.

Nu este pentru prima dată când exponenții PPDA atacă autoritățile de la București. De exemplu, liderul formațiunii, Andrei Năstase, a declarat recent că Președinția României decorează criminali în Republica Moldova. „În Republica Moldova au fost decoraţi cu disincţii ale statului român tot felul de criminali”, a declarat Andrei Năstase.

Precizăm că printre moldovenii decorați de statul român se numără și Val Butnaru, directorul de la trustul Jurnal, care aparține nașului de cununie al lui Năstase, Victor Țopa. Acesta a primit Ordinul Național „Pentru merit” în grad de Comandor.

Nu s-a putut abține, Un activist al Platformei DA atacă furibund Ambasada României, alexandru cozer, andrei nastase, proteste moldova 

loading...

Comments are closed.