Numărul beneficiarilor programului Prima Casă continuă să crească. Câte locuințe au fost procurate până în prezent

234 de familii și 88 de tineri necăsătoriți și-au procurat locuințe în cadrul programului „Prima Casă”, guvernul filip, pdm, vlad plahotniuc, partidul democrat, reforeme 2018,

Numărul beneficiarilor programului Prima Casă continuă să crească în Republica Moldova. Până în prezent au fost acordate 890 de credite bancare, dintre care 95 în Prima Casă 2 și 184 în Prima Casă 3.

Dintre aceștia 646 beneficiari sunt familii tinere și 244 sunt tineri necăsătoriți. Iar vârsta medie a beneficiarilor este de 31 de ani. Informațiile au fost publicate astăzi de Ministerul Finanțelor.

Potrivit sursei citate, creditele acordate sunt în valoare de 417.991.416 de lei. Suprafața medie a locuințelor este de aproximativ 60 mp, iar valoarea lor medie este de 551.000 de lei.

Acest program social a fost lansat de Guvernul Filip în primăvara aceastui an și este valabil și în continuare. Toți doritorii de ași procura o lucuință prin intermediul acestui program de stat pot apela la una din cele 4 bănci care acordă credinte Prima Casă: Moldova-Agroindbank, Victoriabank, Moldincombank sau Mobias Bancă.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share