Alte știri

O asistentă dintr-un spital Covid din Rusia și-a pus costumul de protecție peste lenjeria intimă. Care a fost reacția pacienților

Pinterest LinkedIn Tumblr

O asistentă medicală dintr-un spital de boli infecţioase din Tula, Rusia, care are grijă de pacienții cu Covid-19, a fost pozată de un bolnav purtând doar un costum de protecţie transparent peste lenjeria intimă.

Pacientul care a pozat-o spune că asistenta a fost practic obligată să renunțe la haine din cauza temperaturii ridicate din spital, potrivit presei ruse.

Ulterior, după ce imaginea a apărut pe rețele sociale și a iscat un mic scandal, asistenta a spus că nu și-a dat seama că echipamentul de protecție este chiar atât de transparent.

Pacienții nu au fost deloc deranjați de ținuta femeii, însă Ministerul regional al Sănătăţii a transmis că nu tolerează asemenea comportament, iar angajata a primit o avertizare disciplinară.

Pe reţelele sociale subiectul a fost dezbătut, iar bărbații și-au exprimat susținerea pentru asistentă. „Bravo! Important pacienţili să se simtă bine”, „Cu aşa corp se puteate şi goală. Bravo! Ai ridicat dispoziţia pacienţilor”, sunt doar două dintre comentariile postate.

loading...

Comments are closed.