Alte știri

O casă din Căușeni, cuprinsă de flăcări

Pinterest LinkedIn Tumblr

În seara zilei de 27 septembrie pompierii IGSU din raionul Căușeni au fost alertați despre producerea unui incendiu într-o casă de locuit. Apelul de la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 22:39.

Potrivit informațiilor, o casă din orașul Căușeni pe strada Alexandru Ghidirim 17 a fost cuprinsă de foc. Pentru lichidarea arderii la fața locului au intervenit 3 echipaje de salvatori.

Ajunși, echipele de intervenție au stabilit că acoperișul casei este în flăcări. Pompierii au reușit localizarea arderii către ora 23:26 și lichidarea completă a incendiului la ora 00:33.

În timpul incendiului nici o persoană nu a avut de suferit. În urma incendiului  focul a distrus 50% din acoperișul locuinței cu suprafața de  96 m2. Сauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Conform datelor IGSU, de la începutul anului 2021 au fost înregistrate 1147 de incendii în care 62 persoane și-au pierdut viața inclusiv un 1 copil, iar în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 53 situații de risc.

loading...

Comments are closed.