Alte știri

O compania avia din Serbia intenționează să deschidă cursa Belgrad-Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Air Serbia planifică lansarea din iunie a zborului direct Belgrad – Chișinău, informează Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Compania aeriană și-a anunțat intenția printr-un comunicat oficial, menționând despre deschiderea a 6 noi rute în Europa și Orientul Mijlociu, printre care și destinația Chișinău.

Zborurile către capitala Republicii Moldova sunt planificate de patru ori pe săptămână, în zilele de luni, marți, joi și duminică.

„Continuăm anul de succes în care am obținut un număr record de pasageri transportați, dar care a înregistrat, de asemenea, o mare extindere a rețelei și lansarea operațiunilor de pe alte două aeroporturi din Serbia. Scopul nostru este să rămânem compania aeriană la alegere pentru toți pasagerii din regiune și să susținem astfel creșterea economică și turistică ulterioară a Republicii Serbia. Pe lângă extinderea acoperirii rețelei internaționale, continuăm să îmbunătățim calitatea serviciilor pe baza noilor tendințe din industria companiilor aeriene, precum și a opiniilor pasagerilor noștri ”, a declarat Duncan Naysmith, CEO Air Serbia, se arată în comunicatul oficial al companiei.

Telegraph.md menționează că din data de 4 iunie 2020 se lansează și o cursă charter, cu destinația Tunisia. Aceasta va fi operată de către o companie tunisiană, iar biletele vor putea fi procurate exclusiv prin intermediul agențiilor de turism și doar împreună cu un pachet turistic.

loading...

Comments are closed.