Alte știri

O companie din Columbia produce paturi de spital care se pot transforma în sicriu dacă pacientul moare

Pinterest LinkedIn Tumblr

O companie columbiană a găsit o soluție pentru penuria de paturi și sicrie în timpul pandemiei coronavirusului: le-a combinat, relatează Digi24.ro

ABC Displays a creat un pat de carton cu balustrade metalice, care se poate transforma în sicriu dacă moare un pacient.

Directorul companiei, Rodolfo Gomez, a declarat că a fost inspirat să găsească o modalitate de a ajuta după ce a urmărit evoluția pandemiei din Ecuador.

Paturile pot ține o greutate de 150 de kilograme și vor costa aproximativ 85 dolari fiecare, a spus Gomez.

Familiile din orașul de coastă Guayaquil au așteptat în case, cu persoanele dragi decedate în urma infectării cu cronavirus. Multe nu au găsit sau nu și-au putut permite un sicriu din lemn, folosindu-le în schimb pe cele din carton donate.

„Familiile sărace nu au un mod de a plăti pentru un sicriu”, a spus Gomez.

Gomez a declarat că intenționează să doneze 10 din noile sale paturi. Până în prezent, nu există nicio indicație dacă paturile vor fi folosite și nu au fost plasate comenzi.

Compania din Bogota este de obicei concentrată pe reclame, dar a fost paralizată în cea mai mare parte în ultima lună, în urma crizei provocate de coronavirus.

Columbia a raportat peste 15 500 de cazuri confirmate cu corovirus și 574 de decese.

Citește și: Acte de vandalism în mai multe țări din Europa: Adepții teoriilor conspiraționiste incendiază turnurile de telefonie 5G

loading...

Comments are closed.