Alte știri

O copilă de 11 ani a devenit cea mai tânără mamă din Marea Britanie

Pinterest LinkedIn Tumblr

O fetiță de doar 11 ani a bătut recordul în Marea Britanie, devenind cea mai tânără mamă. Copila de 11 ani a născut o altă fetiță la începutul acestei luni, rămânând însărcinată la doar 10 ani. Familia ei nu știa absolut nimic despre sarcină, iar părinții ei au rămas înmărmuriți atunci când au aflat vestea, scrie presa britanică

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Serviciile sociale investighează acest caz, în condițiile în care părinții ei habar n-aveau că fiica lor va aduce pe lume un copil la doar 11 ani.

O sursă apropiată familiei a declarat că vestea a venit ca un șoc imens și că nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva. Cu toate acestea, pentru familie este important că fiica lor și nepoata sunt sănătoase și nu au probleme de ordin medical.

De ce ajung fetele mai devreme la pubertate și suferă de maturizare precoce

Până acum, cea mai tânără mamă din Marea Britanie a fost o copilă care a adus pe lume un bebeluș la vârsta de 12 ani, însă acest lucru se întâmpla în anul 2006. Tressa Middleton a renunțat atunci la copilul ei, deoarece tatăl copilului era chiar propriul frate.

Fratele Tressei Middleton o violase, așa că tânăra a fost forţată să renunţe la copil. Conform datelor specialiștilor, fetele ajung la pubertate la vârste tot mai fragede, mult mai devreme decât generațiile anterioare.

Cercetătorii sunt de părere că fetele se maturizează mai repede din cauza unui număr de factori biologici şi contemporani de mediu. O fată ajunge la pubertate, în general, la 12 ani, însă această vârstă poate varia de la 8 la 14 ani.

loading...

Comments are closed.