O copilă de 13 ani din Hâncești a fost răpită, după care a fost violată!

O femeie din Strășeni și-a înfipt un cuțit în burtă, A făcut asta pentru a-l convinge pe soț că nu-l înșală, caz socant, crima moldova, cearta in familie, conflict sot sotie, fidelitate 

Un locuitor al raionului Hânceşti a fost condamnat la 16 ani şi șase luni închisoare pentru răpirea şi violul unei minore de 13 ani. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Chişinău, care a menţinut sentinţa primei instanţe, acceptând, în plus, apelul procurorului de a încasa din contul inculpatului în folosul statului a 28 500 de lei drept cheltuieli judiciare.

Procuratura a demonstrat că pe 1 august 2018, inculpatul, în vârstă de 30 de ani, a urmărit victima care se deplasa spre casă, a imobilizat-o şi a dus-o cu forţa într-o locuinţă părăsită din satul Oneşti, unde a deţinut-o contrar voinţei şi a abuzat-o sexual preţ de câteva ore. Odată eliberată, minora s-a plâns la poliţie, inculpatul fiind reţinut, iar ulterior arestat.
 
Potrivit informaţiilor, individul era din aceeaşi localitate cu victima, este căsătorit şi are un copil minor la întreţinere. Decizia este executorie însă cu drept de atac în condiţiile legii, transmite Jurnal.md. 
Total
0
Shares
Total
0
Share