O fabrică de mobilă din Germania planifică să-și extindă afacerea în Moldova!

O fabrică de mobilă din Europa planifică să-și extindă afacerea în Moldova, guvernul filip, investitii straine, pentru moldova, pdm, candu si plahotniuc, 

Compania de mobilă germană „Polipol” își propune să-și extindă afacerea în Republica Moldova. Despre asta a anunțat Ministrul al Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, la o întrevedere cu reprezentații fabricii de mobilă. Aceștia s-au arătat interesați, în special, de facilitățile Zonelor Economice Libere (ZEL), scrie tv8.md.

„Susținem și apreciem companiile internaționale care își extind activitatea și în Republica Moldova și vă asigur de tot suportul necesar din partea statului. O nouă afacere înseamnă mai multe locuri de muncă, aici, acasă”, a menționat Chiril Gaburici.

Reprezentanții fabricii de mobilă s-au arătat motivați de avantajele ZEL și au apreciat deschiderea Ministerului Economiei și Infrastructurii în susținerea antreprenorilor străini.

Compania germană de producție, lider pe piața de mobilă tapițată cu produse de calitate superioară, a fost fondată în anul 1990. Astăzi, „Polipol” are peste 5 000 de angajați și un venit anual de peste 400 milioane de euro.

Total
0
Shares
Total
0
Share